HP Designjet 800 error 05:10

De HP Designjet 800 05:10 error geeft aan dat het formatter board defect is. Het formatter board is de insteekkaart achter het plastic afdekkapje aan de achterkant van de printer. Vervangen is eenvoudig. Je maakt twee schroeven los en trekt de kaart er gemakkelijk uit.

De HP Designjet 800 05:10 error wordt in 99% veroorzaakt door de harde Schijf op het formatter board. Het formatter board zelf is dan nog gewoon helemaal in orde en je kunt ook alleen de harde schijf op het formatter board vervangen. Dit bespaart veel geld,

De harde Schijf is een door HP versleutelde schijf met daarop de software voor de machine. Deze schijven worden door HP niet meer los geleverd maar bij ons nog gewoon verkrijgbaar. Vervangen is eenvoudig. Na het vervangen van de harde schijf en het terugplaatsen van het formatter board start de HP Designjet 800 weer op zoals gewoonlijk en werkt deze weer 100%.

Wanneer je bij ons een nieuwe HP Designjet 800 formatter of HP Designjet 800 harde schijf koopt krijg je 12 maanden garantie. Lost de nieuwe harde schijf of het formatterboard de HP Designjet 800 05:10 error niet op dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Link naar het formatter board: HP Designjet 800 formatter board
Link naar de harde schijf: HP Designjet 800 harde schijf

Heeft u vragen over de HP Designjet 800 of over de 05:10 error. Je kunt ons altijd even een e-mail sturen met uw vragen en onze ervaren HP Designjet monteur geeft u de oplossing.

Snelle levering

Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Installatieservice + advies

Wij helpen u graag met vragen en reparatie advies.

100% veilig betalen

Betaal eenvoudig via Credit card, Paypal, iDeal, of Bankcontact.